Microsoft Word 2011

Microsoft Word 2011 for Mac 14.4.1

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Microsoft Word klaar voor Mac

VOOR

 • Uitstekende integratie met OS X (Spotlight)
 • Intuïtieve 'ribbon'-tabbladenbalk
 • Veel sjablonen en thema's
 • Online delen en samenwerken
 • Uitstekende Volledig Scherm-modus

TEGEN

 • Deelfunctie SharePoint niet probleemloos

Excellent
9

Dit programma is helaas niet meer beschikbaar als download. We raden je aan om Office for Mac 2016 te downloaden als alternatief.

Microsoft Word 2011 is de tekstverwerker uit het populaire kantoorsoftware-pakket Microsoft Office. Vergeleken met de vorige editie biedt de nieuwe versie een flink verbeterde gebruikersinterface, volledige compatibiliteit met de Windows-variant en meer gereedschap voor het online delen van documenten.

De lint-interface

Microsoft Word 2011 bevat inmiddels alle functies die al langer beschikbaar zijn voor Windows-gebruikers. Net als de andere applicaties uit het Office-pakket gebruikt Microsoft Word 2011 de 'lint'-interface (ook wel 'ribbon' genoemd). Deze horizontale balk biedt via tabbladen op intuïtieve wijze toegang tot al het gereedschap. Klik je in een document bijvoorbeeld op een grafiek, dan opent meteen het daarbij horende tabblad met snelle toegang tot de beschikbare bewerkingsfuncties.

Ruimte op je scherm

Microsoft Word 2011 maakt ook uitstekend gebruik van de ruimte op je scherm. Via het lint open je de Volledig Scherm-modus, waarmee je alle omringende poespas verbergt en je volledig focust op het tekstdocument. Met een kleine werkbalk heb je in deze stand desalniettemin toegang tot hulpmiddelen zoals sjablonen en thema's of een verkenner voor het toevoegen van afbeeldingen en video's.

Compatibiliteit

Ook de cross-platform samenwerking is een stuk verbeterd. In Windows aangemaakte documenten open je zonder problemen op de Mac, en vice versa. Daarnaast werken meerdere mensen eenvoudig in real-time samen aan een bestand via Document Connect. Microsoft Word 2011 ondersteunt ook Microsoft's Google Docs-achtige online werkomgeving SharePoint.

Conclusie

Net als de gehele Office-suite is Microsoft Word 2011 sterk verbeterd ten opzichte van de vorige editie. De fraaie tekst-editor werkt feilloos samen met de Windows-versie, maar is nu ook vooral een echt Mac-product.

Beoordelingen about Microsoft Word 2011

 • door Anonymous

  macbook air.
  het werkt niet op mijn macbook air... :( ik heb het dus helaas niet kunnen proberen
  Pros: sor...   Meer